sábado, 15 de abril de 2017

Taller de relaxació






Durant aquest curs seguim disposats a treballar amb les emocions. Fins ara hem estat treballant la identificació de les emocions i gràcies al nostre llibre "El Monstre de Colors", això ens ha resultat més fàcil. La setmana passada ens va tocar treballar amb la CALMA, l'emoció verda. Ens agrada molt treballar tranquils i per això quan estem a classe i feim feinetes, posem de fons una música que ens permet concentrar-nos i estar relaxats.












Per aquesta activitat, cada un de nosaltres va agafar una posició còmode: tombats al terra estirats, doblegats, amb la panxa cap amunt, o simplement asseguts a la cadira amb el cap sobre els braços. Vàrem tancar els ulls i ens vam disposar a escoltar aquest àudio que ens transportava a un altre món. Molts de nosaltres ens vàrem relaxar tant, que quasi ens vam quedar dormits!








Una vegada vàrem escoltar aquesta meditació, cada un de nosaltres va haver d'explicar com s'havia sentit i què és el que més li havia agradat d'allò que havia inmaginat. Els resultats foren molt diversos mireu.




No hay comentarios:

Publicar un comentario