viernes, 28 de abril de 2017

Les plantes!

A 1r hem començat a veure les plantes, a conèixer totes les seves parts i aprendre quin és el cicle d'una planta. Per fer-ho més enriquidor, hem fet diverses activitats que ens ha permès adquirir més fàcilment el contingut. 

Primer de tot, vàrem fer un petit experiment. Sabem que les plantes per créixer,  necessiten terra, aigua, aire i llum. Per aquest motiu ens vàrem proposar a comprovar-ho. Vàrem posar unes llenties a un tassó amb cotó. A la primera li vàrem posar tots els elements que necessitava per créixer correctament però a les altres li vàrem llevar un d'aquests: una no li vàrem posar aigua, una altre la  vàrem posar a un armari perquè no li donés la llum a una altre la  vàrem tapar perquè no tingués aire i la darrera no li posàrem terra. Resultat? Només va créixer la planta que tenia tots els elements. Més endavant, cada un de  nosaltres es va dur un tassó a cassa seva per cuidar-les i mireu com varen créixer!





També vàrem fer una activitat mot divertida amb les plantes. Aquesta manualitat ens va permetre fer una flor i afegir les parts de les plantes,el seu creixement i repassar quina era la funció de les arrels i de les fulles.






No hay comentarios:

Publicar un comentario