lunes, 6 de marzo de 2017

Sortida a Dalt Vila

El temps no ens acompanyava, però el passat Febrer vàrem fer una interessant sortida a Dalt Vila, en la qual ens varen explicar moltes coses sobre Eivissa. La sortida va començar amb una mica de pluja, però vàrem aconseguir endirsar-nos pel centre antic i descobrirem una part d'Eivissa de la qual no estem avesats. 

Vàrem recórrer tota la zona de Dalt Vila i vàrem aprendre la història de la murada que l’envolta. Aquesta murada es va construir per defensar-se  dels pirates, però aquesta murada no era suficient, ja que constantment eren atacats per els feroços pirates. Per aquest motiu, uns anys més tard els governadors es posaren en contacte amb alguns arquitectes novedosos, entre ells Joan Bautista, per tal de dirigir la construcció d'una nova murada. En aquesta foto es veuen les dues murades construïdes.










Aquesta nova murada, permetia a l’exèrcit atacar amb uns canons situats des de la murada. Ens va encantar veure aquests canons i també vàrem tenir l’oportunitat de vestir-nos com autèntics cavallers i veure les armes que s’utilitzaven en aquella època.





















Què us sembla com ens queden aquestes vestimentes?





No hay comentarios:

Publicar un comentario