lunes, 6 de marzo de 2017

Les emocions a 1r.

Seguim treballant les emocions i cada setmana dediquem una estoneta a identificar i expressar aquestes emocions que són part del nostre dia a dia. Aquesta vegada, vàrem dedicar una sessió a valorar les coses positives d’un mateix i les coses positives dels altres. Repartits per l’aula i mentre sonava la música, havíem d’anar a cau d’orella dels nostres companys i explicar-lis una cosa bona de nosaltres mateixos o una cosa que se’ns doni bé; de la mateixa forma, havíem d’escoltar allò que ens deien els companys i companyes. Aprendre a identificar allò que se’ns dóna bé reconforta la nostra autoestima.

Acabada amb aquesta dinàmica, vàrem fer el mateix però aquesta vegada dient una cosa positiva dels altres. Ens va agradar molt escoltar les coses positives o aquelles coses que els altres consideren que se’ns dona bé, i això es veia reflectit en els nostres somriures durant l’activitat.







Per una altre banda, la setmana passada també vàrem poder realitzar una sessió de relaxació  dins l’aula. Volíem treballar la calma, l’emoció verda,  i cada un de nosaltres va adoptar una posició còmode: estirats i amb els ulls tancats, amb els braços creuats i el cap damunt la taula o simplement tancant els ulls.  L’activitat era senzilla: relaxar-se i escoltar un àudio, el qual ens permetria transportar-nos a un món encantat i increïble. Ho voleu provar a casa? Aquí us deixem l’àudio.






Des de l’escola, us animem a que continueu treballant les emocions a casa també, ja que són nombrosos els beneficis que poden aportar als nostres alumnes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario