lunes, 23 de enero de 2017

Coneixem el cos humà.

Mai és massa tard per mostrar-vos tot allò que hem fet durant aquest primer trimestre. Un dels continguts que més hem treballat i ens ha agradat aprendre té a veure amb el cos humà. Per sorpresa un dia a classe vàrem poder veure de ben a prop com era l’esquelet humà i ens varen sorgir moltes preguntes!



Per aquest motiu, ens vàrem organitzar en petits grups i vàrem dur a terme un petit projecte sobre el cos humà. Cada un dels grups havia de fer un mural sobre la part que li havia tocat: la pell, l’esquelet, els òrgans, el sistema nerviós, els músculs i el sistema sanguini. Ens vàrem haver d’organitzar molt bé per fer  una presentació polida i clara.

Primer de tot, cada un de nosaltres va haver de cercar informació per completar el mural. Entre els companys i companyes de grup compartirem i posarem en comú la informació per escriure-la i posar el nostre títol.  A més a més, vàrem haver de pensar com construir el cos humà amb qualsevol tipus de material i la veritat que vàrem tenir uns resultats fantàstics!


La pell

El sistema nerviós

Els òrgans

Els músculs

El sistema circulatori

L'esquelet


Aquest va ser el resultat final de tota la nostra feina. Esperem que us agradi.



No hay comentarios:

Publicar un comentario